10kw Solar System Canada

Een zonne-energiesysteem kan ervoor zorgen dat u meer ontspannen en stressvrij leeft. Met een paar honderd dollar kun je een zonnestelsel kopen dat zonne-energie omzet in elektriciteit. Hoe meer zonlicht, het systeem verzamelt, hoe meer elektriciteit er wordt geproduceerd. Voor huizen zonder zonlicht kun je meer dan genoeg elektriciteit krijgen om de meeste huishoudelijke apparaten te laten werken.

Zonnesystemen zijn eenvoudig te installeren en u hoeft geen aannemer in te huren om het werk voor u te doen. U hoeft het systeem alleen maar aan te schaffen en te installeren en u bent klaar om te gaan.

Er zijn tegenwoordig veel soorten zonne-energiesystemen beschikbaar. Elk zonnestelsel heeft zijn eigen voor- en nadelen. Het type zonnestelsel dat u krijgt, hangt af van uw behoeften en wensen. Een van de belangrijkste dingen die u in overweging wilt nemen bij het aanschaffen van een zonne-energiesysteem, is de grootte van uw gezin.

Het meest voorkomende zonnestelsel dat u in een huis zult zien, is het warmwatersysteem op zonne-energie. Dit systeem gebruikt het warme water dat in de zon is opgeslagen om warm water te produceren. Als u een dergelijk systeem bij u thuis heeft, kan dit u in de loop van de tijd duizenden dollars besparen. Warm water uit de zon is schoon, veilig en goedkoop. Een ander ding over warmwatersystemen op zonne-energie is dat ze geweldig zijn voor kleine landelijke gebieden waar het elektriciteitsnet niet direct beschikbaar is.

Veel van de zonnestroomsystemen die tegenwoordig beschikbaar zijn, gebruiken fotovoltaïsche panelen om de zonne-energie om te zetten in elektriciteit. Fotovoltaïsche panelen zijn gemaakt van fotoweerstanden die halfgeleiderchips zijn. De chip heeft fotovoltaïsche cellen, die zijn opgebouwd uit kristallen. De kristallen bevatten speciale chemicaliën die, wanneer ze door licht worden geraakt, opgewonden raken en elektriciteit produceren.

Er zijn veel verschillende bedrijven die deze systemen vervaardigen en elk bedrijf heeft zijn eigen unieke ontwerpen. Het belangrijkste verschil tussen de systemen is dat sommige systemen thuis kunnen worden geïnstalleerd en andere professionele installatie vereisen. Zodra het zonnepaneelsysteem is geïnstalleerd, zal het 24 uur per dag geen elektriciteit produceren, dus het huis moet de hele dag onbezet blijven.

Als het zonnepaneelsysteem eenmaal is geïnstalleerd, duurt het twee tot vier jaar om voldoende elektriciteit te produceren om uw huis van stroom te voorzien. Maar als het systeem eenmaal draait, zal het jarenlang elektriciteit produceren.

Veel van de voedingssystemen die in Canada worden verkocht, worden geleverd met een garantie van drie jaar. De garantie dekt alle defecten die zich gedurende de eerste drie jaar in het systeem kunnen voordoen.

Voordat u een zonne-energiesysteem koopt, moet u ervoor zorgen dat u precies begrijpt wat het doet en hoeveel stroom het zal produceren. Als u geen duidelijk begrip heeft van het systeem en wat het voor u kan doen, kunt u waarschijnlijk beter een gewone stroomgenerator aanschaffen.