20 Kw on Grid Solar System Canada

Het 20kW On Grid Solar System Canada is een uitstekende keuze om het milieu te helpen. De zonnepanelen in uw huis zullen stroom voor uw huis opwekken en deze vervolgens opslaan in batterijen of andere opslagapparaten voor zonne-energie die u kunt gebruiken wanneer u deze het meest nodig heeft. Als de zon schijnt zoals hij doet tijdens de wintermaanden, kunt u uw energierekening zelfs met 50% verlagen tijdens de wintermaanden, zolang u een correct geïnstalleerd zonne-energiesysteem hebt dat de juiste afmetingen heeft voor uw behoeften.

Het systeem is eenvoudig te installeren en gebruikt een omvormer om de gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. U kunt het systeem eenvoudig opzetten en aansluiten op elk bestaand stopcontact in uw huis of nog beter, u kunt het aansluiten op een accu. De batterijen slaan hun lading op, zodat u niet afhankelijk bent van het energiebedrijf om uw stroom aan te houden. Een batterijsysteem kan zes maanden tot tien jaar meegaan, afhankelijk van het type batterijen dat u koopt en hoeveel u wilt hebben.

Als je eenmaal een zonnestelsel hebt geïnstalleerd, hoef je je geen zorgen te maken over kabels door het huis. Het systeem werkt met zonnecellen die de warmte van de zon omzetten in elektriciteit. De meeste systemen zijn ontworpen voor huizen met één unit die genoeg elektriciteit zal produceren om je hele huis te laten draaien. Als u wilt, kunt u de hoeveelheid zonne-energie die uw huis produceert verhogen of zelfs extra eenheden bouwen om overtollige stroom die uw huis genereert op te slaan.

Residentiële zonne-energiesystemen kunnen online of bij een plaatselijke elektricien worden gekocht. Het systeem zelf wordt geleverd als kits die alles bevatten wat u nodig hebt om het op te zetten en te installeren. De kits zijn eenvoudig te installeren en redelijk veilig voor u en uw huis. Alle componenten voor het systeem zijn gemakkelijk te vinden bij uw plaatselijke ijzerhandel of zelfs bij sommige hardwarewinkels online.

De kosten voor het installeren van het on-grid zonnestelsel in Canada zijn erg laag in vergelijking met andere landen. Sommige landen rekenen iets meer dan gemiddeld, maar u kunt in Canada krijgen waar u voor betaalt. De kosten zijn vergelijkbaar met wat u zou betalen als u het systeem professioneel had laten installeren. De kits worden geleverd met alle onderdelen die u nodig heeft om ze bij u thuis te installeren.

De kit wordt geleverd met alles wat u moet weten over het samenstellen van het systeem, inclusief stapsgewijze instructies voor de aansluiting van het elektriciteitsnet van de fabrikant. en installatie.