7.5 Kw Solar System

7.5KW zonnepaneel is een complete solar combinatie met 15 nos. X 325 watt zonnecel, 7,7 KVA omvormer voor zonne-energie, 20 nrs. X 150 AH zonnebatterij, montageapparaat, draden, moeren-bouten, schroeven en andere zonnecomponenten die eenvoudig uw huis, kantoor, school of wat u maar wilt laten draaien. Het kan 15 lampen op zonne-energie, 5 zonneventilatoren en ook koelers, koelkast en AC of DC laten werken.

De omvormer voor zonne-energie regelt het omschakelen van de spanning van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC). Het wordt verbonden met de zonnecel. Deze omvormer is meestal aangesloten op een omvormerkaart. Vervolgens wordt het aangesloten op de zonnepaneelbox. Deze omvormer is belangrijk om AC naar DC om te zetten voor het laten werken van verschillende elektronische apparaten.

Ook het montageframe is belangrijk om de zonnepanelen te beschermen tegen beschadiging, stof, vocht en hitte. Het moet sterk genoeg zijn om het gewicht te dragen en de zonnecellen ook de juiste blootstelling aan zonlicht geven. U heeft de keuze uit aluminium, verzinkt staal, hout, polycarbonaat en glas. Sommige mensen kiezen voor aluminium omdat het goedkoop is, terwijl anderen gegalvaniseerd staal gebruiken.

Om een ​​veilig en effectief zonne-energiesysteem te hebben, moet u een efficiënte omvormer en een betrouwbaar montageframe installeren. Als u de omvormer met de juiste installatie-instructies kunt installeren, bespaart u veel geld en tijd. En als u de bevestigingen met de juiste montage-instructies kunt installeren, bespaart u ook veel geld en tijd.

Het mooie van de Kw-zonnepanelen is dat ze erg goedkoop zijn in vergelijking met de conventionele. Ze kosten slechts een paar dollar per paneel en dit is geweldig voor thuis en op kantoor. omdat het systeem niet goed hoeft te worden onderhouden zoals de conventionele. En om deze reden zijn ze bij veel mensen erg populair.

Mensen over de hele wereld gebruiken deze zonne-energiesystemen om allerlei soorten apparatuur aan te sturen, zoals computers, laptops, televisie, koelkast en verlichting. Het is ook mogelijk om het systeem te gebruiken in combinatie met andere zonnestroomsystemen. Dit zijn slechts enkele van de voordelen van het gebruik van dit soort zonne-energiesystemen.

Veel mensen proberen de beste plek te vinden om Kw-zonnestelsel te kopen, zodat ze meer geld en tijd kunnen besparen. Zodat ze ze zelf kunnen installeren. Er zijn veel plaatsen die kunnen worden gebruikt om de beste prijzen en goede deals te vinden.

U kunt online zoeken om de beste prijzen te vinden en de beste deal te krijgen. u kunt ook de verschillende sites bekijken die gratis een zonne-energiesysteem aanbieden. als u meer geld wilt besparen.