Alle Gokkasten Op Een Rij

Een van de meest frustrerende ervaringen die ik kan bedenken, is proberen slots achter elkaar te spelen. Je kunt ze in elke gewenste volgorde spelen, maar het is gewoon erg frustrerend als je al je fiches in de ene gokkast krijgt en dan al je fiches in de volgende gokkast, en dan al je fiches in de derde gokkast, enzovoort.

Maar je moet niet opgeven. Het gebeurt. Veel mensen hebben door de jaren heen ontdekt hoe ze dit probleem kunnen oplossen.

Allereerst, als je slots met vrienden speelt, dan is het eerste dat je moet doen een aantal slots vinden waarvan je weet dat ze die niet hebben. Dit kan een casino zijn, of waar dan ook waar u een extra gokautomaat kunt vinden.

Schrijf vervolgens het aantal spelers op dat tegen de ‘winner’ speelt bij de ‘winner’s slot machine’. Nu kunt u dit nummer geven aan uw vriend die de ‘winnaar’ heeft, of u kunt een kaart naast het nummer in de bovenste rij van uw eigen stapel fiches leggen. De persoon met de kaart weet nu of hij moet spelen of niet.

Als je vriend de volgende gokautomaat speelt, zeg je hem of haar: ‘Hé, deze speler heeft een hand, en we hebben hier een andere speler die een goede hand heeft, dus ik ga hier spelen’, enz. Als de andere speler wint, zeg je tegen hem: ‘we hebben hier een goede speler, dus ik zet een paar fiches in en hoop op een grote jackpot’. Als ze winnen, vertel je ze dat je veel hebt gewonnen, enzovoort.

Als je geluk hebt, heb je de andere speler als je volgende grote winnaar, en vertel je je nieuwe vriend dit, en hij of zij zal het de andere speler vertellen, en zij zullen het hun volgende goede speler vertellen en spoedig. En zo verder, enzovoort … totdat er geen spelers meer over zijn.

Als je alle andere spelers kwijt wilt, hoef je alleen maar te wachten tot alle spelers hun laatste inzet hebben gespeeld, en dan naar de ‘winner’s slotmachine’ te lopen en je kaart in de gleuf te steken. Als je de juiste kaarten hebt, krijg je alle fiches die je wilt, plus de bonus die de ‘winnaar’ heeft gewonnen.

Soms lukt het echter niet op deze manier. Er zijn momenten dat de ‘winnaar’ al zijn fiches krijgt, maar jij niet. heb geen geluk.

Maar nogmaals, als je geluk hebt, kun je deze trucs zelf gebruiken om dezelfde nummers opnieuw te spelen en toch niet meer krijgen dan je deed met de bovenstaande trucs. Ik raad je aan deze twee trucs minstens tien keer uit te proberen voordat je iets anders probeert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *