Book of Ra Play Online

“Book of Ra” van Michael Crichton is een fascinerend klein boekje. Het is niet de beste sciencefiction die ik ooit heb gelezen, maar het is nog steeds een van mijn favorieten. Book of Ra vertelt het verhaal van Ra, een man die de planeet van Kek is die wordt geregeerd door de slechte god Maat, en wordt geregeerd door een slechte godin die de ‘Lord of Shades’ is (ze kan alles in het zwart veranderen ). Ra regeert de planeet vanaf zijn troon op een wolk, en er zijn ook andere goden en wezens die hij beschermt tegen Maat en andere goden die de planeet willen regeren.

Terwijl het verhaal zich ontvouwt, wordt Ra uitgedaagd door drie “uitverkorenen” die het Boek van Ra willen gebruiken om de planeet te regeren. Ra heeft ook een dochter genaamd Anakh die verliefd op hem wordt.

Wanneer Anakh, die een volgeling is van Maat, aan de verkeerde kant van de heer van Shades komt, wordt ze gedwongen in ballingschap te gaan, maar komt ze terecht in een plaats die Kek heet. Daar ontmoet ze een paar interessante personages, waaronder een mens die een voormalige slaaf is van Maat; een dwerg die een bekwame vechter is, en een jongen die op een wolk leeft die de Tzompantli wordt genoemd. Hij helpt ook Ra om Maat te bestrijden. Ra ontmoet ook andere goden en wezens zoals de Kukuana (een gigantische vogel), de Tungu (een slangachtig wezen) en de Ometecu.

Wat Book of Ra zo opwindend maakt, is dat het helemaal geen conventioneel sciencefictionverhaal is. Er zijn een aantal geweldige wendingen in dit boek, maar het voelt niet als een gewone sciencefictionroman.

Book of Ra is snel te lezen, maar het is leuk en interessant om te lezen. Ik heb vooral genoten van het lezen over Ra’s relatie met Anakh en de verschillende goden en wezens waar hij tegen vecht.

Deze recensie is alleen mijn mening. Het boek Ra is misschien snel en leuk om te lezen, maar je zult zelf moeten beslissen of je denkt dat het de prijs waard is of niet. Je kunt het rechtstreeks op de website van de auteur kopen voor $ 8,00 of bij je favoriete boekenwinkel voor ongeveer dezelfde prijs. Waar u het ook koopt, Book of Ra is een uitstekend boek dat u zeker zal vermaken.

Als je kinderen hebt, is Book of Ra misschien iets voor hen. Als je geen kinderen hebt, maar nog wel een paar vrienden, dan is Book of Ra misschien wel interessant als gezelschap.

Book of Ra zal zeker intrigeren. U zult er geen spijt van krijgen om het te kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *