Buy Off Grid Solar System Canada

Een zeer goede manier om op de juiste manier te beginnen bij het kiezen van een zonne-energiesysteem voor uw huis, is door te kijken naar wat u allemaal in de weg kunt staan ​​aan apparatuur en benodigdheden. U zult enkele onderdelen moeten aanschaffen, en veel heeft te maken met waar u in Canada woont. Gelukkig zijn er een aantal verschillende soorten sites en fabrikanten die alles maken, van zonnepanelen tot de bedrading en bedieningselementen voor al uw apparatuur.

Een onderdeel dat nodig is als u zonnepanelen gaat hebben, is een zonnepaneelafdekking. Dit beschermt de panelen en zorgt ervoor dat ze niet beschadigd raken, evenals de zonnecellen en elektronica erin. Deze hoezen zijn gemaakt in een breed scala aan verschillende materialen zoals acryl, multiplex, karton en zelfs PVC-buis. Elk van deze materialen heeft zijn voor- en nadelen, maar het is erg belangrijk om ervoor te zorgen dat u een product van topkwaliteit koopt dat jarenlang meegaat.

Een ander ding dat u wilt kopen, is een omvormer en converter. Een inverter en converter zorgen ervoor dat de elektrische bron kan worden omgezet in de energie van de zon. Omvormers en omvormers worden geleverd met een of twee omvormers en omvormers. Afhankelijk van hoeveel panelen u op uw systeem heeft, gaat het bepalen hoeveel u nodig heeft.

Zonnebatterijen zijn ook een zeer belangrijk onderdeel van elk stroomsysteem. De reden hiervoor is dat batterijen de elektriciteit erin opslaan en omzetten in de elektriciteit die je gebruikt. Er zijn twee verschillende soorten batterijen die u kunt kopen voor uw panelen en al uw apparatuur die u gebruikt; Li-ionbatterijen en loodzuurbatterijen.

Als u op zoek bent naar een omvormer en omvormer, moet u er een vinden die compatibel is met uw type batterij. Dit kan heel eenvoudig worden gedaan door er simpelweg voor te zorgen dat de omvormer en omvormer die u koopt specifiek voor uw accu’s zijn ontworpen. Een veelvoorkomend probleem bij de oudere omvormers en omvormers is dat ze niet zijn ontworpen voor het type batterij dat wordt gebruikt, dus het kan schade veroorzaken als je een bepaald type omvormer en omvormer gebruikt op een batterij van een ander type.

Als u in Canada zonnepanelen wilt kopen die niet op het elektriciteitsnet staan, moet u overwegen wat voor onderdelen u nodig heeft. evenals de kwaliteit van het onderdeel. Dit geeft u de meeste kans op een zonnepaneelsysteem dat niet alleen veilig en efficiënt is, maar ook goedkoop en eenvoudig te installeren is en ervoor zorgt dat u tijdens het installatieproces geen onvoorziene problemen tegenkomt.