Diy Grid Tied Solar System

Bij het zoeken naar een doe-het-zelf-netgebonden zonnestelsel zijn er een paar factoren die u in overweging wilt nemen. Een van die factoren is het soort apparatuur dat u nodig heeft om dit type systeem te laten werken.

De beste manier om een ​​doe-het-zelf-netgebonden zonnestelsel te maken, is door je eigen zonnecellen te bouwen. Deze zonnecellen zullen uw opslag- en stroombron voor uw huis zijn. Je kunt alle soorten cellen gebruiken, ze zijn gemaakt van silicium, wat een halfgeleider is met twee elektronen erin. Het silicium absorbeert de energie uit zonlicht en zet deze om in elektriciteit.

Er zijn twee manieren om uw zelfgemaakte zonnecellen aan het werk te krijgen. De eerste is door een fotovoltaïsche cel te gebruiken en de andere is door een omvormer te maken. Als je besluit om de fotovoltaïsche route te gaan, zul je zelf zonnecellen moeten zoeken. Dit kost wat moeite, omdat elke zonnecel zijn eigen procedure heeft om licht om te zetten in elektriciteit. U zou echter wat informatie op internet of in boeken moeten kunnen vinden over hoe u dit moet doen.

Bij gebruik van zonnecellen verandert de omvormer de hoeveelheid stroom van de cel naar uw huis. Deze omvormer maakt ook deel uit van het systeem en u kunt op internet informatie vinden over hoe u er een kunt maken.

Als u uw eigen doe-het-zelf-netgekoppelde stroomsysteem wilt maken, moet u een omvormer kopen. Deze omvormer wordt gebruikt om de stroom in uw cel te veranderen van gelijkstroom (DC) naar wisselstroom (AC). Deze verandering zorgt ervoor dat uw zonnecel werkt. U kunt veel verschillende omvormers vinden op internet of bij plaatselijke bouwmarkten.

Als u besluit om uw eigen netgekoppelde zonne-energiesysteem te bouwen, zult u merken dat de kosten van de materialen en de tijd die u nodig heeft om het te doen meer is dan u had verwacht. Er zijn andere manieren waarop u de materialen kunt kopen en de tijd die u daarvoor nodig heeft. Als u geld op uw systeem wilt besparen, zijn de kosten hiervoor. Er zijn verschillende online sites die u kunt kopen en die u met deze items kunnen helpen.

U kunt er ook voor kiezen om een ​​systeem te installeren. Dit is de beste manier om uw ongebruikte energie op te slaan en deze ‘s nachts te gebruiken wanneer uw elektriciteit bijna op is. Dit is een van de geweldige dingen van dit systeem, je hebt op elk moment van de dag extra energie in je netgekoppelde zonnestelsel en het is klaar voor gebruik.

Door te leren hoe u uw eigen zelfgemaakte zonnecellen kunt bouwen, zet u een belangrijke stap om uw milieu te helpen. U kunt ook geld besparen en uw elektriciteitsrekening verlagen terwijl u een groen huis heeft dat voor u werkt. Het is zeer betaalbaar en is een manier om op het elektriciteitsnet te worden aangesloten en het hele jaar door geld te besparen.