Draairat Echt Geld Winnen

Er is niet veel om mee te centrifugeren als je een basismachine hebt. U zult echter merken dat uw machine kan worden verbeterd door de juiste spintraining.

Het eerste dat u moet doen om uw centrifugeersnelheid te verbeteren, is door te oefenen op een lage snelheid en vervolgens op te werken. Wat ik zou aanraden is om de machine aan het stuur vast te houden in plaats van aan de wielen. Je kunt dan je hand onder de machine leggen om hem te laten draaien. Probeer zo nauwkeurig mogelijk te zijn met je draai. Het is belangrijk om een ​​constante centrifugeersnelheid aan te houden.

Vervolgens moet u proberen uw machine vast te pakken met een handrem of een speld. De reden voor het gebruik van een handrem is dat u de controle over de machine niet verliest. Je wilt de machine ook vasthouden zoals hij rond zijn verticale as draait. Je moet het tijdens het draaien altijd voor je houden. Als u met een speld werkt, wilt u uw hand onder de machine houden in plaats van onder uw handpalmen. Dit zal je helpen met een nauwkeurigere draai.

Neem ten slotte wat tijd en oefen. Ik heb de kans gehad om veel mensen heel hard op hun machine te zien slaan en toch veel geld te verliezen. Dus het is niet gemakkelijk. Maar het is volledig te doen. Als je je machine een paar keer hebt geoefend, zul je een verbetering gaan zien. Als het je lukt om elke keer consistent dezelfde centrifugeersnelheid te maken, dan heb je een goede machine.

Als u merkt dat uw machine niet verbetert, moet u mogelijk de onderdelen upgraden of enkele wijzigingen aanbrengen. Een van de meest voorkomende redenen hiervoor is dat de centrifugeersnelheid van uw machine te hoog is.

Als u dit opmerkt, moet u ervoor zorgen dat de lagers op de achter- en voorwielen worden vervangen. Zorg er ook voor dat u de snelheidsregelaar verwijdert die bij de machine is geleverd. Waarschijnlijk heb je erachter kunnen komen waar het zich bevindt, maar als dat niet het geval is, kijk dan onder de machine. Als je dit eenmaal hebt gedaan en alles in orde is, kun je meer draaien met je machine.