Games for the Internet

Het doel van dit onderzoek was om de relatie tussen het aantal gespeelde uren op internet, een aantal factoren en de speeltijd per week te onderzoeken. Deelnemers (leeftijd 13-17 jaar woonachtig in de VS) werden gerekruteerd via internet met behulp van een gratis enquêtedienst. De deelnemers kregen vragen over hun spelervaring, geslacht, opleiding, inkomen en etniciteit.

Op basis van deze kenmerken is een aantal games geïdentificeerd voor verder onderzoek. Van de geïdentificeerde spellen worden de volgende als de meest populaire beschouwd:

War: Generals War is een militair simulatiespel dat zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog. Het biedt zowel real-life gevechten als online gevechten met als doel je te verdedigen tegen de vijand. De game heeft twee versies, de gratis versie en de premium-versie die te koop is. In de gratis versie kunnen spelers kiezen uit verschillende kaarten in verschillende regio’s waar gevechten plaatsvinden.

War: Desert Storm is een realistisch simulatiespel gebaseerd op de gebeurtenissen rond het conflict in Irak. Het spel vereist dat spelers hun troepen opbouwen en kiezen tussen lucht-, land- en zeeoperaties. Spelers moeten getraind zijn in oorlogvoering en de vaardigheden van hun leger gebruiken om te slagen in het spel. De premium-versie heeft meer geavanceerde functies en heeft een hogere mate van realisme.

War: Desert Storm is een erg populair oorlogssimulatiespel vanwege het hoge niveau van realisme. Het bevat ook een aantal functies die het spel erg uitdagend maken. De game heeft twee versies, de gratis en de premium-versie. Er is ook een variatie op dit spel genaamd Desert Strike.

Andere populaire spellen zijn de volgende: Commando’s: Operation Flashpoint: Cold War Crisis, Counter Strike, Mafia Wars, Red Orchestra 2: Heroes of Stalingrad and War. Dit zijn allemaal extreem populaire spellen voor internet.

Er zijn ook games voor internet ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking te helpen. Er zijn een aantal spellen, zoals de volgende:

Een andere interessante trend in games voor internet is het feit dat veel bedrijven gratis proefversies van games en software aanbieden. Enkele hiervan worden hieronder genoemd:

U zult een aantal sites vinden die beweren gratis games voor internet aan te bieden. Deze sites kunnen echter oplichting zijn.

Een andere manier waarop u games voor internet kunt downloaden, is door ze via het World Wide Web te krijgen. U moet hier een beetje onderzoek naar doen, want er zijn veel sites die oplichting zijn. Pas ook op dat u geen programma’s downloadt die uw computer beschadigen. Dit kunnen zelfs virussen zijn.

Games voor internet zijn een uitstekende manier om tijd te doden als je niets te doen hebt en om te genieten van online gamen naast echte gevechten. Ze kunnen ook worden gebruikt om iemands mentale vermogens te verbeteren en mentaal fit te blijven.