Goal Zero Sherpa 100

Goal Zero Sherpa100 draagbare batterijpakketten: maak er een volledig opgeladen set van. Draagbaar vermogen, 12VDC en USB-uitgang. Geef uw eindeloze gadgets kracht: laptops, lampen, mobiele telefoons, camera’s enz. Geen compatibiliteitsproblemen, perfect voor wereldwijde reizen.

Geen zorgen over het in- en uitpluggen van elektrische apparaten tijdens een lange reis. Zonne-energie is gewoon perfect om draagbare apparaten van stroom te voorzien, zoals iPods, digitale camera, minikoelkast en draagbare airconditioner. Volledig opladen met behulp van AC-adapter, stopcontact of autolader in 3 uur of met zonne-energie in 10 uur. Oplaadbare lithium-ionbatterij zorgt gegarandeerd voor een zware reis en kan ook worden gebruikt voor het opladen van uw laptops. Oplaadbare batterijpakketten zijn ideaal voor reizen in warme klimaten.

De Goal Zero Sherpa Portable Power Pack wordt geleverd met twee stroomadapters: een sigarettenaansteker en een sigarettenkoord. Heeft u een multifunctioneel apparaat en wilt u deze op verschillende manieren gebruiken, dan worden de batterijen in deze draagbare powerpacks geleverd met twee aparte adapters. De ene kant van de accu heeft een adapter die wordt gebruikt voor het opladen van laptops en een andere voor het voeden van je telefoons, lampen etc. Je kunt dus twee dingen tegelijk onder controle houden.

U kunt zelfs beide batterijen in deze powerpack meenemen. De accupacks hebben een USB-aansluiting, zodat u gemakkelijk al uw draagbare gadgets kunt opladen. De accupacks kunnen worden gebruikt tijdens het reizen en ook tijdens het slapen. Het bespaart u geld aan elektriciteit, waardoor u meer tijd heeft om te genieten. De Goal Zero Sherpa100 Portable Battery Packs hebben een ingebouwde indicator aan de voorkant van de pack. Dit geeft aan of het accupakket vol is of niet.

Goal Zero Sherpa Portable Battery Packs zijn gemaakt van stevig nylon om een ‚Äč‚Äčlange levensduur te garanderen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van dit product, want ze worden gedekt door een levenslange garantie. Het beste is dat ze worden geleverd met een garantie van een jaar. De batterijen zijn duurzaam, gaan lang mee en zijn gemakkelijk toegankelijk. De Goal Zero Sherpa-accupacks zijn gemaakt van geavanceerde technologie. en zijn verkrijgbaar in drie kleuren.

Deze draagbare accu’s hebben een zeer lange houdbaarheid, zodat u zich daar nooit meer zorgen over hoeft te maken. Kortom, de batterijen in deze powerpack helpen u om uw draagbare apparaten uw hele leven van stroom te voorzien. en zal je helpen bij je wereldwijde avontuur.