Gokkast Met Bonus Game

De nieuwe gokautomaat aan de kust is een nieuwkomer en heeft een uniek en opwindend bonusspel en ook heel veel plezier voor degenen die gokautomaten spelen. Het bevat een paar bonusspellen die je urenlang kunnen vermaken.

Het nieuwe kustlijnspel bestaat uit vijf rollen die met de klok mee draaien. Aan het begin van het spel bevat elke rol een enkele bal ter grootte van een jackpot. Wanneer de rollen echter in dezelfde richting worden gedraaid, komen ze samen en vormen ze de kustlijn, een enkele rij van drie rijen van vier ballen die helemaal door de hele speelkamer lopen. Deze ballenlijnen zullen uiteindelijk in contact komen met de ballen van andere spelers en zullen een bonusbedrag genereren dat gelijk is aan de som van de startwaarden van de lijn.

Een bonusspel is niet inbegrepen bij dit spel, maar sommige casino’s beginnen ze op te nemen in hun gokautomaten om spelers een stimulans te geven om het spel vaker te spelen. Hoewel ze wat opwinding en interesse aan het spel toevoegen, vereisen bonusspellen dat je weet hoe je ze moet spelen om er het meeste uit te halen.

De meeste nieuwe gokautomaten aan de kust hebben een uniek bonusspel genaamd de slots. Je zult zien dat er een extra lijn langs een van de rollen loopt, en wanneer de lijn wordt overschreden, verandert het spel automatisch in een bonusspel. Elke speler plaatst zijn weddenschappen langs de lijn terwijl deze naar een nieuwe richting beweegt. Zodra uw weddenschap is gemaakt, worden uw kansen om te winnen aanzienlijk groter.

Dit speciale bonusspel vereist echter veel vaardigheid om te spelen en u moet weten hoe u de rollen moet lezen, zodat u kunt bepalen wanneer uw inzet in de goede richting is gedaan. Als u voor echt geld gaat spelen, wilt u waarschijnlijk spelen op een machine die een klein winstbedrag biedt, anders kunt u geld verliezen omdat u niet weet wanneer u uw inzet moet laten gaan. en wanneer te vouwen.

Sommige kustlijn slots hebben ook een optionele “glijbaan” -functie. Dit is een leuke functie die bijdraagt ​​aan de opwinding en het plezier van het spelen van deze spellen. Terwijl je je muis over de lijn beweegt, zullen je virtuele rollen over het scherm bewegen om verborgen schatkisten en munten te onthullen, en wanneer je op de “start” -knop drukt, zullen ze gaan draaien en draaien.