How to Build a Solar System

Om de vraag “Hoe bouw ik een zonnepaneel?” Te beantwoorden, moet je eerst de verschillende soorten zonnecellen begrijpen. Zonnepanelen beginnen meestal met zonnecellen (zonnecellen produceren stroom door lichtenergie om te zetten in elektriciteit) bestaande uit silicium, een amorf metaal.

Zonnestelsels beginnen ook vaak op dezelfde manier. Ze beginnen in een wolk van stof en gas die nevels worden genoemd. Nevels zijn fascinerende objecten die ooit in de ruimte zijn gezien.

Nevels bevatten veel heldere sterren en kleurrijke gassen. Ze hebben heldere kleuren van alle gassen en deeltjes die ze bevatten, en prachtige twinkelende kleuren van alle duizenden sterren die ze bevatten (figuur 2). Omdat ze zo mooi zijn en omdat ze zonne-energie kunnen verzamelen en opslaan, zijn deze objecten een van de beste manieren om zonne-energie te benutten. Het probleem zit hem natuurlijk in het feit dat deze “nevels” niet altijd op de plaats staan ​​waar zonlicht valt.

Hoe weet je dan hoe je een zonnestelsel moet bouwen? Nou, je begint door de zonnecellen in een frame te bouwen. Hierdoor kun je de zonnecellen in een gebied plaatsen waar elke dag veel direct zonlicht komt. Hoe meer direct zonlicht, hoe efficiënter uw zonnestelsel zal zijn. En hoe efficiënter, hoe meer elektriciteit uw zonnepaneel zal produceren. Naarmate het systeem efficiënter wordt, kost het minder tijd om de batterijen op te laden (waar het de opgeslagen energie opslaat, zodat u het niet hoeft te gebruiken) en dan is het klaar voor gebruik.

Om dit systeem te bouwen, moet je een beetje kennis hebben van constructie (en veel van materialen). Bovendien moet u leren hoe u dingen installeert en bedraadt (inclusief de batterijen) en hoe u ze opgeladen houdt.

U kunt leren hoe u een zonnestelsel bouwt met of zonder zonnepanelen. Veel mensen die nieuw zijn met zonne-energie, installeren de componenten gewoon en dan en daar. De beste manier om te leren hoe je een zonnestelsel bouwt, is door te beginnen met de zonnepanelen, het frame, de batterijen, de bedrading en de controller. Als je eenmaal hebt geleerd hoe je de panelen moet bouwen en hoe je de panelen opgeladen moet houden, kun je verder gaan met de batterijen en de batterijcontroller, de controller, enz.