How to Run a House on Solar Panels

Als u overweegt om zonne-energie in huis te gebruiken, dan is de eerste stap om te leren hoe u een huis op zonne-energie kunt laten draaien. Het goede nieuws is dat er veel manieren zijn om dit doel te bereiken.

Met behulp van panelen kan zonne-energie in uw huis worden gebruikt. Je hebt veel keuzes om uit te kiezen, dus je moet goed nadenken over wat de beste opties zijn. Als je van plan bent om op de een of andere manier van het elektriciteitsnet te leven, wil je misschien een systeem kopen dat batterijen en pompen bevat. Maar als u van plan bent om alleen de panelen voor verlichting en apparaten te gebruiken, heeft u waarschijnlijk geen batterijen of een pomp nodig.

Er zijn veel bedrijven die zonnepaneelsystemen verkopen die bedoeld zijn om volledig van het net te draaien. Het eerste dat u moet doen, is uitzoeken welke momenteel de beste producten verkopen en de informatie die zij verstrekken doorlezen. Bekijk klantrecensies en lees beoordelingen over de bedrijven die goede feedback hebben gekregen.

U moet ook beslissen hoeveel geld u bereid bent te investeren in een zonnepaneelsysteem. Er is een scala aan verschillende systemen beschikbaar, en elk systeem kost anders.

U wilt minder geld uitgeven aan een zonnepaneelsysteem als u van plan bent om de panelen alleen te gebruiken voor verlichting en apparaten. Een dergelijk systeem vereist zeer weinig batterijvermogen. De zonnepanelen zouden voldoende zonlicht opvangen om uw huis te verlichten zonder de elektriciteit te gebruiken die u momenteel aan uw nutsbedrijf betaalt.

Als u van plan bent elektriciteit op te slaan en terug te verkopen aan het nutsbedrijf, moet u iets meer betalen voor een zonnepaneelsysteem. De kosten van het hebben van een systeem dat energie van de zon verzamelt om u te voorzien van verlichting, warm water, koeling en andere noodzakelijke functies, zijn gebaseerd op de hoeveelheid elektriciteit die uw huis nodig heeft om van stroom te voorzien.

U zult merken dat het zonnepaneelsysteem dat voldoende zonlicht kan opvangen om uw huis van alle benodigde elektriciteit te voorzien, terwijl het de nodige verwarming en koeling levert, het duurst zal zijn. Maar u zult ook merken dat de meest betaalbare optie niet in staat zal zijn om de vereiste functionaliteit te bieden en slechts een kleine hoeveelheid warmte en licht zal produceren.

Een van de eerste dingen die je moet leren als je leert hoe je een huis op zonnepanelen moet runnen, is hoe je zonne-energie kunt maken. Dit houdt in dat je moet weten hoe je zonlicht kunt opvangen en omzetten in energie die elk deel van je huis van stroom kan voorzien. In het bijzonder moet u weten hoe u batterijen maakt en deze omzet in elektrische energie die kan worden opgeslagen in de elektrische generator van uw huis.

Als je eenmaal hebt geleerd hoe je dit moet doen, moet je leren hoe je deze energie kunt opslaan, zodat je deze ‘s nachts kunt gebruiken en overdag kunt gebruiken om je huis te verwarmen of te koelen. Als u van plan bent om volledig van het elektriciteitsnet te leven, moet u er ook voor zorgen dat u een omvormer voor uw generator aanschaft, zodat u de energie overdag kunt gebruiken en kunt opslaan in batterijen.