Hybrid Solar System That Don T Feed Excess into Power Grid

Hybride zonne-energiesystemen zorgen voor een betere balans tussen besparingen en kostenbesparingen. Omdat meer van de huishoudelijke en commerciële elektriciteitsbronnen niet-hernieuwbaar worden of uitgeput raken als gevolg van de uitputting van fossiele brandstoffen, is een hybride zonne-energiesysteem nodig om het systeem goed te laten functioneren en om aan al uw energiebehoeften in huis te voldoen. Bij dit systeem worden zonnepanelen gebruikt om energie van de zon om te zetten in elektriciteit en opslagsystemen voor elektriciteitsverbruik in uw huis en kantoor. Hybride systemen stellen u in staat om minder zonne-energie te gebruiken en toch een betrouwbare energievoorziening te krijgen.

Hybride zonne-energiesystemen die geen overschot aan het elektriciteitsnet leveren, worden on-grid zonnesystemen genoemd. Netgekoppeld, on-site, off-grid, utility-intertie, grid-backed en grid back-feed zijn allemaal termen die vaak worden gebruikt om hetzelfde concept te definiëren – een op zonne-energie aangesloten systeem op uw elektriciteitsnet. Een hybride zonnestelsel is een combinatie van de twee typen.

De meeste hybride zonnestelsels gebruiken een on-grid-methode om zoveel mogelijk van de zonnestralen te gebruiken. Deze systemen zijn ontworpen om u geld te besparen op uw maandelijkse energierekening door het meeste zonlicht dat uw eigendom binnenkomt, om te zetten in bruikbare elektriciteit. Afhankelijk van waar het on-grid zonnesysteem is geïnstalleerd, kunt u misschien zelfs profiteren van gratis of verminderde energiekosten om eventuele kosten te compenseren die kunnen ontstaan ​​bij het on-grid zonne-installatieproces.

Utility-ondersteunde hybride zonnestelsels kunnen ook worden gebruikt, maar er zijn kosten verbonden aan dit soort hybride zonne-energiesystemen. Utility-gesteunde hybride zonne-energiesystemen zijn doorgaans groter dan on-grid-systemen, en ze gebruiken vaak batterijen en een kleine omvormer om energie op te slaan als de zon ook niet schijnt.

Hybride zonnesystemen op het net gebruiken de elektrische energie in de batterijen om u een directe en betrouwbare bron van elektriciteit voor uw huis te geven. Wanneer u de batterijen uitschakelt, hoeft u zich geen zorgen te maken over het betalen van extra kosten op uw energierekening. Utility-gesteunde hybride zonnestelsels betalen voor de batterijen in het geval de zonlichtoutput onder een bepaald niveau zakt of u niet voldoende energie levert. om uw huis van stroom te voorzien.

Hybride zonnesystemen zijn niet alleen ontworpen om overtollige energierekeningen te verminderen of te elimineren. Ze zijn ook ontworpen om de uitstoot van broeikasgassen in uw huis te helpen verminderen. Minder gebruik van fossiele brandstoffen en efficiënter gebruik van natuurlijke hulpbronnen om een ​​lagere behoefte aan fossiele brandstoffen mogelijk te maken. Naarmate meer mensen op zoek zijn naar manieren om op het net te blijven en de elektriciteitskosten te verlagen, is het alleen maar logisch dat u naar hybride zonne-energiesystemen kijkt om aan uw eisen te voldoen.