Iron Nickel Battery Solar Canada

Toen iemand me in het verleden vroeg hoe ik erin slaagde om mijn eigen ijzer-nikkel-batterij te maken voor een zonnepaneel in Canada, zou ik verrast zijn geweest. Maar het is eigenlijk vrij eenvoudig als u enkele eenvoudige stappen volgt. Het probleem dat ik had, was om een ​​professional het werk te laten doen vanwege het tijdzoneverschil. Het is echt niet zo veel om het zelf voor elkaar te krijgen, het enige wat u hoeft te doen is de eenvoudige instructies volgen en u kunt de klus binnen enkele minuten klaren.

De eerste stap is om te beslissen welk deel van uw huis als uw zonnepaneel zal worden gebruikt. Dit is meestal de zolder of een garage. U kunt elke plek gebruiken die gemakkelijk bereikbaar is.

Als u eenmaal heeft besloten waar u uw batterij wilt plaatsen, moet u uitzoeken welke maat u nodig heeft. De meeste mensen zijn gewend om batterijen in hun auto te stoppen en het formaat van de batterij is vrijwel standaard. Voor uw zonnepanelen moet u er echter voor zorgen dat u de juiste batterij heeft, zodat u uw batterijbank niet overbelast.

Als je eenmaal weet hoe groot de batterij moet zijn, moet je naar een ijzerhandel die NiCad-batterijen verkoopt en om een ​​nikkel-cadmium-batterij vragen. Ze kennen de maat, dus ze zullen je een maat aanbevelen. Wees voorzichtig bij het kopen van een accu voor zonnepanelen.

Zodra u uw nikkelbatterij heeft, moet u deze mee naar huis nemen. Breng het op kamertemperatuur. Als het koud is, moet je het in een handdoek wikkelen, maar als het warm is, wikkel het dan in papieren handdoeken. Zorg ervoor dat het niet is verzegeld in plastic zakken.

Nu ben je klaar om de batterijen in de auto, op het dak of op de grond te leggen. Zorg ervoor dat de batterijen volledig zijn afgedekt wanneer ze zijn aangesloten. Zet ze op hetzelfde niveau, als ze te laag zijn, heb je een overloop en als ze te hoog zijn, kun je ze niet gebruiken. Volg de bovenstaande stappen en je hebt een schone nikkel-cadmium-batterij voor je zonnepaneel.

Als u besluit om voor uw zonnepanelen te kiezen voor nikkel-cadmium-batterijen, houd er dan rekening mee dat ze iets duurder zijn dan gewone batterijen. Maar ze betalen zichzelf snel terug, omdat ze langer meegaan, minder stroom opslaan en veel langer meegaan. Als u ze maar een jaar of twee uitvoert, bespaart u veel geld. Bovendien kunt u uw nikkel-cadmium-batterij altijd verkopen en wat extra geld verdienen op uw elektriciteitsrekening.

Als u zich zorgen maakt of u het zich kunt veroorloven om een ​​nikkel-cadmium-batterij voor uw zonnepanelen te kopen, hoeft u zich geen zorgen meer te maken. Er zijn veel bedrijven die gespecialiseerd zijn in dit type batterij en ze kunnen u helpen er zelf een te maken.