Micro Inverters or Power Optimizers

Als u probeert uit te vinden welk type micro-omvormer het beste bij u past, zijn er verschillende soorten micro-omvormers die geschikter zijn voor uw specifieke toepassing. Als uw dak meerdere verschillende dakvlakken heeft of als er problemen zijn met de zonwering, zullen omvormers of micro-omvormers waarschijnlijk beter aan uw behoeften voldoen.

Micro-omvormers en omvormers worden vaak stroomomvormers genoemd omdat ze worden gebruikt om gelijkstroom om te zetten in wisselstroom. Over het algemeen hebben omvormers drie hoofdcomponenten: de omvormer, de omvormer en de batterij. De omvormer voert de conversie uit en de omvormer zorgt voor de opslag van de omgezette elektriciteit. De batterij is ontworpen om energie van gelijkstroom op te slaan en stelt u in staat om de energie op te slaan en later te gebruiken.

Micro-omvormers hebben het voordeel dat ze kunnen worden geïnstalleerd in residentiële, commerciële of industriële toepassingen. Veel bedrijven die omvormers bouwen, hebben een breed assortiment aan omvormers beschikbaar voor verschillende toepassingen. Ze bieden ook advies over waar u micro-omvormers en omvormers kunt kopen. Het is belangrijk om enkele basisoverwegingen in overweging te nemen bij het kiezen van een omvormer.

Micro-omvormers zijn er in veel verschillende maten, van klein en compact tot grotere, en worden ook gebruikt als stroomomvormers. Daarnaast vind je er micro-omvormers die zijn gemaakt van speciale materialen die niet opwarmen en schade toebrengen aan je apparaten. U moet altijd proberen de grootste micro-omvormer te kopen die u zich kunt veroorloven. Een grote omvormer neemt meer ruimte in beslag en minder energie dan kleinere micro-omvormers. Het is ook belangrijk dat u op het wattage van de omvormer let, omdat dit u zal helpen beslissen welke omvormer het meest efficiënt is voor uw behoeften.

Omvormers, ook wel micro-omvormers of micro-omvormers en power optimizers genoemd, kunnen ook in kleinere afmetingen worden geleverd en kunnen kleinere batterijen opladen. Veel mensen zullen thuis kleine omvormers en batterijen gebruiken om in noodgevallen extra stroom of back-upstroom te leveren, of om een ​​thuisbatterij op te laden in geval van een storing.

Micro-omvormers worden niet alleen gebruikt om elektriciteit om te zetten in wisselstroom, maar ook als back-upstroom voor apparaten zoals televisies en computers. Bovendien gebruiken veel kleine bedrijven deze omvormers om hun computers van stroom te voorzien en voor back-upstroom tijdens stroomuitval.