Moonrays Solar Glass Ball Fixture

De Moonrays Solar Glass Ball Fixture van AltaMateria Glass is ontworpen om alle weersomstandigheden te weerstaan ​​en is zo ontworpen dat de zonnecollector aan de bovenkant volledig vrij is. Dit type collectie is een geweldige manier om uw zwembad of achtertuin het hele jaar door een frisse, frisse uitstraling te geven.

De Moonrays Solar Glass Ball-armatuur is een populair ontwerp omdat het een veilige manier biedt om zonne-energie op te vangen en tegelijkertijd een esthetisch aantrekkelijk uiterlijk geeft in elke tuin of zwembad. Het is een onderhoudsarme kraan die is ontworpen voor zowel warm als koud water.

De moonrays solar glazen bolarmatuur is een duurzaam ontwerp dat bestand is tegen harde wind. Het ontwerp is voorzien van een sterke zonnecollector, die gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden is. Als u niet in staat bent om een ​​sterke collectie te behouden, moet de kraan mogelijk opnieuw worden geverfd en dit is een zeer lage kost in vergelijking met het vervangen of repareren van de kraan als deze beschadigd raakt.

Het Moonrays Solar Glass Ball Fixture heeft een geweldige garantie en gaat gegarandeerd tot 10 jaar mee. Dit is een zeer goede investering en is zo ontworpen dat het past bij vele stijlen van terrasplanken en zwembadgebieden. Het is verkrijgbaar in een breed scala aan maten en de kleuren variëren van traditioneel zwart en zilver tot verschillende kleuren zoals wit, groen, oranje, blauw en roze.

Er zijn geen installatiekosten verbonden aan de Moonrays Solar Glass Ball-armatuur en hij zal net zo goed, zo niet beter werken in gebieden waar geen stopcontacten beschikbaar zijn. De zonnecollectie is gemakkelijk schoon te maken en zal effectiever zijn in het verzamelen van zonne-energie als deze collectie regelmatig wordt schoongemaakt. Mocht de zon toch onder gaan en u kunt niet genoeg energie verzamelen, dan is het heel eenvoudig om de collectie weer aan te vullen met een andere collectie. De zonnecollectie is eenvoudig te installeren en kan zelfs worden gedemonteerd als u een vervangende eenheid nodig heeft.

De Moonrays Solar Glass Ball-armatuur is een kosteneffectief alternatief voor de aanschaf van een meer traditionele zonnecollector. Het levert u een fantastische collectie op die veilig en eenvoudig te onderhouden is en waarmee u tijdens de koudste wintermaanden geld bespaart op uw maandelijkse elektriciteitsrekening.