Nl Off Grid Solutions

Off-the-grid-oplossingen zijn een geweldige manier om uzelf van stroom te voorzien, of het nu voor uw huis of bedrijf is. Veel mensen, zowel in het VK als in de VS, zijn “off the grid” gegaan en gebruiken zonnepanelen of windmolenparken om zichzelf van elektriciteit te voorzien. Het beste van deze oplossingen is dat ze u geld besparen, uw ecologische voetafdruk verkleinen en het milieu beschermen tegen verdere schade.

Een manier om in de VS uw elektriciteitsrekening te verlagen en uw steentje bij te dragen aan het milieu, is door uw eigen zonnepanelen of windmolenparken te maken. Met slechts een beetje kennis van zonne-energie en een paar tools kunt u uw eigen systeem van deze alternatieve energiebronnen bouwen en installeren. Het is echt vrij eenvoudig om je eigen systeem te bouwen, en veel mensen hebben het op beperkte schaal gedaan, of als onderdeel van hun doe-het-zelf-energieplannen voor thuis.

Als u uw eigen elektriciteitssysteem wilt bouwen, staan ​​er een aantal opties voor u open. Voor de meeste huizen en bedrijven is het niet nodig om commerciële energie aan te schaffen om energie uit de zon te kunnen opwekken, hoewel je misschien commerciële elektriciteit moet kopen als je dit nodig hebt voor je hele huis of bedrijf.

De eerste optie is om een ​​zonnepaneel te bouwen om al het vermogen te leveren dat u nodig heeft. Zonnepanelen kunnen worden gemaakt van een verscheidenheid aan materialen en ze kunnen worden gemaakt om op elk dak te passen. Afhankelijk van het type dak dat u heeft, hoeft u misschien helemaal niet in het dak te boren. U sluit eenvoudig draden aan op het zonnepaneel, wat weer elektriciteit voor u opwekt.

Een andere optie is om je eigen energiecentrale te bouwen. Dit omvat het maken van een turbine door een reeks batterijen aan te sluiten, deze om te zetten in elektriciteit, deze op te slaan en deze stroom vervolgens te gebruiken voor uw huis en bedrijf. Nogmaals, afhankelijk van het type batterijen dat u gebruikt, hoeft u misschien geen gaten in uw dak te boren, maar u moet wel de nodige bedrading installeren zodat de batterijen ‘s nachts kunnen worden opgeladen.

Ongeacht welke vorm van alternatieve energieoplossingen u ook kiest, dit soort oplossingen kan u op de lange termijn een aantal besparingen opleveren. Ze verlagen niet alleen uw elektriciteitsrekening, ze verkleinen ook uw ecologische voetafdruk en besparen u geld.