Scary Scavenger Hunt 3 Game

De derde game in deze enge speurtocht-serie is erg populair en het is Halloween-avond. Als je op zoek bent naar iets anders om met je kleine meid te spelen, dan is deze een geweldige optie voor jou. Het is heel gemakkelijk om te spelen en zal erg leuk zijn voor je kleine meid. Ik heb genoten van het spelen van dit spel met mijn dochter, evenals met de kinderen van mijn vriend.

Deze speurtocht vereist dat je items uit het huis verzamelt terwijl je doet alsof je spoken of monsters zijn. Deze game maakt het heel gemakkelijk voor kinderen om te spelen en ze hebben geen speciale vaardigheden nodig om ervan te genieten. U krijgt een lijst met plaatsen waar u de items kunt vinden en u plaatst de items eenvoudig op de juiste plaats. Als je ze niet allemaal krijgt, probeer het dan gewoon opnieuw! Nadat je een ronde hebt voltooid, krijg je punten, en hoe dichter je bij een item komt, hoe hoger je score.

Als je klaar bent, kun je je score zien en zien hoeveel beter je hebt gedaan dan alle anderen. Er zijn ook prijzen aan het einde van elk spel, en je zult deze items vinden terwijl je verdergaat. Ik heb een aantal items gezien die alleen tijdens Halloween te vinden zijn, dus dit is een leuke manier om het spel fris te houden voor je kind naarmate de maanden verstrijken.

Een andere geweldige functie van deze game is dat je je game kunt opnemen en opnieuw kunt bekijken als je deze later opnieuw wilt spelen. U hoeft niet te wachten tot de tv aan gaat, of zelfs uw babysitter naar huis te laten rijden. Deze game werkt geweldig voor degenen die graag alleen spelen, of met een paar goede vrienden.

Het is belangrijk om te onthouden dat het spel draait om plezier. Zorg ervoor dat uw kind dit weet en dat het spel niet eng bedoeld is. Deze game is een geweldige manier om kinderen enkele belangrijke levenslessen te leren, zoals verantwoordelijk zijn en de dingen in de juiste volgorde afhandelen. Als je gefrustreerd begint te raken met je kind, dan is het oké om het spel te stoppen en iets anders te gaan doen. Kinderen kunnen leren door naar volwassenen spelletjes te zien spelen.

Als je kinderen oud genoeg zijn om zonder jou televisie te gaan kijken, dan zou je dit spel moeten blijven spelen. Je zult samen veel plezier beleven en herinneringen opdoen met je kinderen. Dus speel dit spel, je kunt samen een aantal echte enge herinneringen maken.