Solar Led Street Light

Solar LED Street Light System Installatie – Stap voor stap procedure. Alle processen verlopen veel sneller als u de juiste stappen volgt en veiligheidsrichtlijnen implementeert. Stap 1 Veiligheidsrichtlijnen.

De meeste led-straatverlichting op zonne-energie wordt over het algemeen buiten geïnstalleerd, zoals op een parkeerplaats, straat- of parkverlichting. Ze worden meestal gebruikt om een ​​parkeerplaats of een rijbaan te verlichten. Straatverlichtingssystemen op zonne-energie zijn verkrijgbaar in een breed scala aan modellen; sommige kunnen zelfs met een afstandsbediening worden bediend. Op dezelfde plek kan een groot aantal straatlantaarns op zonne-energie worden geplaatst.

Veiligheidsrichtlijnen zijn erg belangrijk bij het installeren van led-straatverlichting op zonne-energie. Het eerste dat u hoeft te doen, is alle benodigde vergunningen en licenties verkrijgen. U moet ook rekening houden met eventuele bestemmingsplannen voor uw gebied.

Ledlamp op zonne-energie veroorzaakt geen vervuiling omdat ze worden aangedreven door de zon. Deze lampen geven geen schadelijke gassen af ​​in de atmosfeer. Misschien wilt u een goede aannemer die weet hoe u straatverlichting op zonne-energie op een goede manier moet installeren. Als het project het opgraven van de grond vereist, moet u mogelijk een professionele tuinarchitect of ingenieur in dienst nemen.

Zodra de led-straatverlichting op zonne-energie op de grond is geïnstalleerd, moet u de omgeving voorbereiden om de structuur te beschermen. Een goed idee zou zijn om de muur en het plafond in een contrasterende kleur te schilderen. U kunt betonnen vloeren gebruiken in gebieden met veel verkeer, zodat het verkeer niet gemakkelijk door de muur kan komen of het plafond kan breken.

Als u alleen werkt, zorg er dan voor dat u een goed en grondig begrip heeft van het installatieproces van straatverlichting op zonne-energie. Vergeet niet om een ​​betrouwbare elektricien te hebben om de installatie voor u te doen.

Vervolgens moet u al uw gereedschappen en benodigdheden voorbereiden voor de installatie op zonne-energie. Een paar goede benodigdheden die u kunt lenen, zijn: een hamer, spijkers, schroevendraaiers, beitel, waterpas, meetlint en een cirkelzaag. Het zonnepaneel is het belangrijkste element in deze installatie en dient te worden bevestigd aan het gebouw of de fundering. Dit zal helpen om het op te houden voor het geval er trillingen zijn bij het installeren van de solar led-lamp. U heeft voldoende ruimte nodig om alle zonnecellen te kunnen plaatsen.

De zonnelampen zijn in een specifiek patroon geïnstalleerd. U moet het meest optimale gebied bepalen om de panelen te installeren om het licht te optimaliseren. Sommige mensen plaatsen de zonnepanelen het liefst voor of achter de carport zodat ze de weg kunnen verlichten. Anderen geven er de voorkeur aan om de zij- en achterkant van de carport te gebruiken om voor licht achter de carport te zorgen. Controleer voordat u de panelen installeert of de zonnecellen stevig op het gebouw zijn gemonteerd.

Een LED-straatverlichting op zonne-energie zorgt ervoor dat u maximale verlichting op de weg heeft. U bespaart geld ten opzichte van traditionele stroomverlichting door minder energie te gebruiken en tegelijkertijd een geweldige lichtbron te zijn. Deze lampen zijn ook zeer veilig in gebruik en milieuvriendelijk omdat ze ‘s nachts geen vervuiling veroorzaken. U kunt overdag en ‘s nachts besparen op uw elektriciteitsrekening.