Solar Panel Kits Canada

Zonnepaneelkits kunnen in verschillende landen worden gekocht, waaronder Canada. De prijzen variëren van $ -2.812 tot $ 7.813, afhankelijk van de kwaliteit en het wattage van zonnepanelen.

Solaris het bekendste merk en heeft een zeer hoge standaard voor zonnepanelen en kits. De meest gebruikte panelen zijn de enkelkristallen en dubbelkristallen panelen. De enkelkristallen panelen hebben drie panelen van glas met een substraat en het tweede type, het dubbelkristal paneel heeft zes panelen van glas met een substraat. Het tweede type is aanzienlijk duurder dan het monokristallijne paneel en is gebruiksvriendelijker.

Om in één keer een grote verscheidenheid aan zonnesystemen te krijgen, is de prijs meestal lager. Men moet echter goed kijken naar de kenmerken en prijzen die eraan zijn verbonden. Sommige producten zijn niet bedoeld om als zodanig geplaatst te worden omdat ze teveel glas bevatten. Sommige komen zelfs met ingewikkelde instructies en slaan helemaal nergens op, dus je moet goed kijken voordat je dergelijke producten koopt.

Sommige mensen gaan voor de zonnepanelen met twee panelen, maar de installatie kost te veel en het rendement is laag. De beste gok is om een ​​kit of een systeem te kopen dat bestaat uit een enkel paneel, twee of drie extra panelen en een omvormer zodat een volledig zonnepaneelsysteem kan worden gebruikt.

Voordat u iets koopt, moet u eerst naar de garantieperiode kijken. Sommige bedrijven bieden garanties voor een lange periode, andere voor een korte. Als men een nieuw systeem moet aanschaffen, moet men de prijzen en garanties van verschillende fabrikanten vergelijken alvorens tot aankoop over te gaan.

Sommige bedrijven bieden zelfs een-op-een installatieservices aan als ze een locatie hebben in het gebied waar men het systeem wil installeren. Dit is een goedkopere optie, vooral als het individu het nodig heeft. Sommige bedrijven bieden ook online installatieservices aan. U moet dit controleren voordat u een dergelijke service koopt.

Een ander ding om te overwegen is de garantie en after sales-ondersteuning die het bedrijf biedt voor de zonnepaneelkits. Men zou dit belangrijk kunnen vinden omdat de fabrikant of distributeur de problemen van zijn klanten niet aankan nadat hij de apparatuur heeft verkocht. Daarom is de garantieperiode belangrijk.

Men moet ook de website van het bedrijf raadplegen. De website moet details over het product, de onderdelen en de levertijd bevatten. Het moet ook de nummers van de klantenservice bevatten en manieren om contact op te nemen met het bedrijf als er een probleem is.

Je moet nooit gebruikte producten kopen. Gebruikt kopen is een slecht idee, omdat men zou kunnen eindigen met inferieure componenten en dat zou kunnen leiden tot problemen die meer zouden kunnen kosten dan de kosten van de apparatuur.