Solar Power Made Simple

HOE BOUWT U UW EIGEN OFF-GRID SOLAR-energiecentrale, ZELFS ALS U GEEN ERVARING BENT. Als je erover hebt nagedacht om je hele huis, appartement of bedrijfspand van stroom te voorzien met schone zonne-energie en volledig “off-grid” te gaan, maar nog steeds niet weet hoe je op die manier moet bouwen, lees dan verder! In dit artikel zullen we het hebben over de basisprincipes van het bouwen van uw eigen systeem dat uw huis (of zelfs een klein commercieel gebouw) van stroom voorziet, plus hoe u het kunt laten draaien.

Er zijn veel voordelen aan het bouwen van uw eigen zonnestelsel, in vergelijking met het kopen van een kant-en-klaar product, of zelfs nog veel meer! Allereerst is er geen licentie nodig, die in sommige staten wel nodig is. U kunt uw systeem ook zelf bouwen, van begin tot eind, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie, enz. Alles wat u nodig heeft om uw eigen systeem te bouwen, zijn een paar dingen die u gemakkelijk kunt vinden bij uw plaatselijke ijzerhandel, waaronder een omvormer. , een controllerkaart, batterijen en zonnecellen.

Het goede nieuws is dat u uw systeem helemaal opnieuw kunt bouwen. Natuurlijk wilt u zoveel mogelijk boeken en handleidingen lezen en online gaan om zoveel mogelijk te leren over zonne-energie. Als je je eigen systeem wilt bouwen, dan is het immers absoluut noodzakelijk dat je er zoveel mogelijk over leert, want als je eenmaal je eigen systeem hebt voltooid, heb je een eindeloze voorraad kennis om verder te leren over zonne-energie. Het is ook een geweldige manier om te leren hoe u het systeem zelf kunt installeren, omdat u dit gemakkelijk kunt doen vanuit de veiligheid van uw eigen huis.

Als je eenmaal alle materialen hebt die je nodig hebt, zoveel boeken en handleidingen hebt gelezen als je kunt vinden, en je hebt zelf een zonnepaneelsysteem gebouwd, is het tijd om te beslissen waar je je systeem wilt neerzetten. Je zult waarschijnlijk moeten kiezen tussen een klein gebouw, zoals een schuur, of een groot gebouw zoals een zonneschuur. Een groot gebouw biedt meer ruimte voor uw panelen, terwijl u ook ruimte heeft om uw batterijen op te slaan. {en / batterijen / ampers) en andere apparatuur / apparatuur die u mogelijk wilt gebruiken. {of nodig. U kunt plannen vinden om deze grote gebouwen te bouwen, evenals handleidingen om ze op te zetten en zelf te installeren.

Als je eenmaal de grootte en locatie van het grote gebouw hebt bepaald, wil je bepalen uit welk type materiaal je het moet bouwen. Het is het beste om het uit hout te bouwen, want het hout zal de basis vormen voor uw zonnepaneel. {en / of batterijen), en het is gemakkelijk te onderhouden. {en / of installeer. Het is ook sterk genoeg om de zon te weerstaan. Als je van plan bent zonnepanelen op het dak te plaatsen, dan wil je waarschijnlijk het gebouw ge├»soleerd hebben, aangezien de zon hoogstwaarschijnlijk ‘s nachts op het dak zal schijnen, wat zorgt voor hete zomerdagen en koude nachten.

Als je eenmaal een site hebt gevonden en alle benodigde onderdelen hebt, is het tijd om deze echt in elkaar te zetten! De instructies geven u veel gedetailleerde stapsgewijze instructies, en u zult uw tijd moeten nemen en de instructies zeer zorgvuldig moeten volgen. {en / of bel indien nodig een expert! Zolang u de instructies opvolgt en het correct doet, zou uw systeem binnen korte tijd operationeel moeten zijn.