Solar System for House Hamilton

Zonne-energie wordt een erg populaire optie voor huiseigenaren die zich zorgen maken over de stijgende kosten van conventionele energie. Dit artikel is een inleiding tot zonne-energiesystemen voor Hamilton County, Tennessee.

Hamilton County is gekozen om deel te nemen aan het Energy Choice-programma, dat gericht is op het bieden van een uitgebreid pakket aan installaties voor zonne-energie. De provincie is gekozen om nauw samen te werken met Energy Choice, een programma dat wordt beheerd door het Amerikaanse ministerie van Energie. Energy Choice biedt financiële hulp aan gekwalificeerde huiseigenaren die zonnepanelen installeren of een elektrisch systeem voor zonne-energie (SEP’s) aanschaffen via lokale bedrijven.

Er zijn drie soorten zonnesystemen beschikbaar voor huizen in Hamilton County: passief, actief en actief / passief. Passieve systemen gebruiken passieve zonne-energie zoals zonlicht en warmte om elektriciteit te produceren. Actieve systemen gebruiken een elektromotor om elektriciteit op te wekken en kunnen in het huis zelf worden ingebouwd. Een actieve SEP maakt gebruik van accupacks of is aangesloten op een net en kan zelfs energie opslaan in de vorm van warmte. Een derde type, een hybride systeem genaamd, combineert de twee soorten zonne-energiesystemen.

Actieve systemen hebben een accubank nodig om energie voor de dag op te slaan en kunnen voor sommige systemen ook een pomp gebruiken. De meeste passieve systemen in Hamilton County gebruiken zonnecellen om gedurende een bepaalde tijd zonlicht op te vangen voordat de energie wordt opgevangen door de zonnecel. Deze cellen verzamelen ‘s ochtends en overdag energie en zetten deze energie vervolgens om in elektrische energie om elk huishoudelijk apparaat van stroom te voorzien.

Zonnesystemen zijn eenvoudig zelf te bouwen en zijn milieuvriendelijk aangezien de zonnecellen de zonnestralen opvangen, die in de cellen worden opgeslagen totdat de batterijen vol zijn. Het enige onderhoud dat nodig is voor deze zonnesystemen is het periodiek vervangen van de batterijen en het reinigen van de zonnecellen. Deze zonnesystemen hebben nooit regelmatig onderhoud nodig en gaan een leven lang mee, mits ze correct worden gebouwd en op de juiste plek worden geplaatst.

Wanneer u besluit om een ​​zonnesysteem voor thuisgebruik in Hamilton County te installeren, biedt het Department of Energy informatie over het installeren van zonnepanelen en SEP’s. Ze bieden ook informatie over hoe u uw eigen passieve zonnestelsel kunt bouwen als u liever de doe-het-zelfroute gaat. Voor meer gedetailleerde informatie over het installeren van zonnesystemen voor thuisgebruik, kunt u contact opnemen met de website van het Department of Energy.