Sonic Exe 4 Episode 2 Game Online

Sonic Exe 4 Episode 2 kan gratis worden gedownload vanaf de officiƫle Sonic the Hedgehog-website. Met de nieuwste aflevering van de populaire game komen enkele extra functies, en deze release is niet anders. Er is echter een groot verschil in het type download en de normale download die u voor Sonic zult vinden.

Er zijn twee soorten downloads, en dit zijn de betaalde download en de gratis download. Het enige verschil is dat als u besluit de game aan te schaffen, u meer van de beschikbare functies kunt genieten. Hier is een blik op wat er beschikbaar is met Sonic Exe 4 Episode 2.

Als je de eerste game in de serie leuk vond, dan zul je zowel de nieuwe levels als de nieuwe uitdagingen op deze verschillende levels geweldig vinden. Je zult een manier moeten vinden om naar de onderkant van het scherm te springen om de cutie-markering te maken. Elk niveau heeft ook een speciale fase die moet worden voltooid. Zodra je dit doet, mag je de baasgevecht aangaan en hem verslaan. Dit is een van de betere manieren om door de levels te komen.

Elk niveau biedt ook iets anders. Er zijn bijvoorbeeld verschillende items die je kunnen helpen om te voorkomen dat je door vijanden wordt geraakt. Je kunt ook het geheim van elk niveau vinden, evenals andere geheimen die je zullen helpen als je het spel in de kortst mogelijke tijd probeert uit te spelen.

Er is ook een nieuwe muziek die in dit spel voorkomt. Er is veel geweldige muziek die in dit spel voorkomt, en het is een zeer goede aanvulling op het origineel. Het zorgt echt voor een geweldige verandering ten opzichte van het gebruikelijke Sonic-spel dat je ook gaat spelen. Dit is iets waar fans van de serie van zullen genieten, en het zal ervoor zorgen dat ze terugkomen om de game elke keer een beetje langer te spelen.

Welke je ook kiest om te downloaden, het is belangrijk om te weten dat de gratis download volledig legaal is. Dit komt omdat het geen van de illegale programma’s bevat die sommige anderen wel doen. Het enige dat u hoeft te downloaden, zijn slechts een paar extra functies die zijn toegevoegd aan de daadwerkelijke game die u al speelde in de vorige versies.