Speel Slither Io Online Op Spelletjes Nl

Slither Io Online op Nintendo DS is de eerste game die ik heb mogen spelen. Het spel is gemaakt door de zeer beroemde Japanse ontwerper Takashi Tezuka. Hij kent echt zijn dingen als het gaat om game-ontwerp en graphics.

Slitherio is een zijwaarts scrollende actiespel waarin je de missie krijgt om een ​​specifiek object te vinden en verschillende monsters te verslaan om het doel te bereiken. Er zijn zeven niveaus in het spel die je moet voltooien voordat je het einde bereikt en de wereld redt. Elk van de zeven fasen heeft zijn eigen unieke verhaal dat je moet ontrafelen, hoewel de belangrijkste verhaallijn gaat over het beschermen van de wereld tegen het kwaad.

Slitherio is ongeveer wat je zou verwachten van een typisch platformspel. Je beweegt over het scherm met de stylus en het touchscreen van je Nintendo DS om objecten te verplaatsen. Als u uw handen moet gebruiken om dingen te verplaatsen, kunt u dat ook doen.

Slitherio is erg interessant. Allereerst is het heel anders dan de typische platformgames die er zijn. In feite is het zo anders, het heeft zijn eigen unieke reeks functies die het zo anders maken. Een van de belangrijkste verschillen is bijvoorbeeld het gebruik van 3D-technologie. In feite zou ik deze game vergelijken met enkele van de beroemdste games die er op dit moment zijn, zoals de Mario- en Zelda-serie.

De graphics in Slitherio zijn behoorlijk verbluffend. De hoofdpersoon is een kat met een vrij unieke lichaamsstructuur. En terwijl je door het spel beweegt, zul je verschillende effecten zien terwijl je over de verschillende platforms beweegt.

Over het algemeen ben ik blij dat ik de kans heb gekregen om Slitherio op mijn Nintendo DS uit te proberen, want het is echt een geweldig spel. Het is een spel dat iedereen die op zoek is naar iets nieuws en spannends, zeker moet proberen het uit te proberen.

Ik kan je nu vertellen dat de graphics in Slitherio niet iets zijn dat je zou verwachten op het scherm van een traditioneel consolegame. De graphics zijn zo realistisch dat je niet kunt geloven dat het daadwerkelijk op een normaal videogame draait. Het is zo dicht bij de realiteit dat je bijna zou denken dat het echt was.

Om het helemaal af te maken is de muziek in Slitherio absoluut perfect. Hoewel het niet iets is dat je elke dag hoort bij het spelen van videogames, kan ik me niet voorstellen dat dit soort muziek niet wordt gespeeld tijdens het spelen van een videogame.

Voor meer informatie over de game kun je de officiële Slitherio-website bezoeken of de recensies over de game lezen. Bekijk ook de forums voor hulp en tips over het spel.